Skip to content

Onze werkwijze

Ben jij ook nieuwsgierig hoe ons proces er uit ziet? We leggen je graag uit hoe wij een kunstwerk creëren van jouw baby.

Stap 1

Bestellen via de website

Selecteer op onze bestelpagina het gewenste beeld en klik op ‘bestellen’. Vervolgens rond je het bestelproces voor het beeld af. Het tarief voor de pretecho reken je af in stap 2 bij de aangesloten echoscopist/verloskundige. Zorg ervoor dat je dezelfde persoonsgegevens invult als die ook bekend zijn bij je echoscopist/verloskundige, om een vlotte verwerking te garanderen.

Stap 2

Afspraak met een Aangesloten Echoscopist/Verloskundige

Na je bestelling maak je een afspraak bij een van de aangesloten echoscopisten. Wij adviseren om een pretecho voor een gezicht te plannen tussen de 24 en 34 weken zwangerschap voor het beste resultaat, maar andere termijnen zijn soms ook mogelijk. Voor een foetus in de baarmoeder is de beste periode vaak 9-11 weken. De kwaliteit van de scan is afhankelijk van factoren zoals de positie van de baby, de hoeveelheid vruchtwater en de BMI van de zwangere vrouw.

Mocht de scan tijdens de afspraak niet lukken, dan zijn de voorwaarden van de echoscopist/verloskundige van toepassing. Vaak betekent dit een gratis herkansing. Als een goede scan onmogelijk blijkt, zullen wij de kosten voor het beeldje terugbetalen. De afspraak regel je rechtstreeks met de echoscopist/verloskundige en de betaling voor de pretecho doe je daar ook. 

Stap 3

Nabewerking

Na de succesvolle scan kun je ontspannen afwachten terwijl je beeldje tot leven komt. De
echoscopist deelt de beelden met ons, waarna wij aan de slag gaan met de nabewerking voor een
optimaal resultaat.

Stap 4

Printen en Creëren

Zodra het beeld digitaal is verwerkt, transformeren we dit in een tastbaar kunstwerk. We gebruiken
geavanceerde printtechnieken en zorgen voor een nauwkeurige nabewerking. Jouw unieke beeldje
wordt binnen 2 tot 6 weken bij je thuisbezorgd.

Heb je nog een vraag?
Heb je na het lezen van de website nog vragen? De meeste vragen worden beantwoord in onze Veelgestelde vragen, deze kun je hier vinden. Staat je vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier. We horen graag van je en zullen spoedig op je bericht reageren! Je kunt ons ook altijd bellen of mailen.